Ons werk, onze werkwijze


Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in de Kromski spinnewielen en Classic Carder kaardmolens. Je kunt bij ons spinnewielen en kaardmolens zien en uitgebreid uitproberen. En uiteraard volkomen vrijblijvend. Ga je uiteindelijk met 'niets' de deur uit, dan weet je op z'n minst wie we zijn, hoe we werken en wat we in huis hebben. En die ervaring neem je wél mee naar huis.  Wij leveren ook de Kromski hevelrietgetouwen. Maar naast de basiskennis met betrekking tot het weven en weeftechnieken beschikken wij echter niet over uitgebreide expertise. Gelukkig kunnen we altijd een beroep doen op collega's die wél over die expertise beschikken

Kwaliteit, service en klantgerichtheid  

Voor alle duidelijkheid; wij verkopen graag en het liefst veel. Maar we zijn toch écht zuiniger op onze klanten! En daarom,  wanneer we merken dat de klant nog twijfelt, zien we liever een klant met niets vertrekken dan met een aankoop waar we zelf niet achter staan. Onze werkwijze kost veel tijd en energie (én koffie en thee!). Maar daar kiezen we bewust voor. Zo investeren we in ons bedrijf en hebben we naam weten te verwerven als vertrouwd én betrouwbaar adres waar je terecht kunt voor hoogwaardige producten en een eerlijk advies. En dat willen we graag zo houden!  Wil je een keertje langskomen?  Je bent van harte welkom! Maar bel of mail wel even van te voren!

Bezoek

Als je ons bezoekt dan ontvangen we je als het even kan altijd met z’n tweeën en hebben dan ook alle tijd voor je. Daarom werken we uitsluitend op afspraak, zodat we niet worden gestoord en alle aandacht voor joú hebben. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan Gerrie je dan alles vertellen over de techniek van het spinnen, de wol en aanverwante zaken. Kaarden is echt Hans' z'n ding en hij kent elke kaardmolen én spinnewiel dat je uitprobeert van binnen en van buiten. In voorkomende gevallen kan hij je ook, vanuit zijn eerdere werkervaringen, gericht adviseren t.a.v. ergonomische aspecten zoals aanpassingen bij eventuele fysieke ongemakken en/of beperkingen. 

Aanpassingen en reparaties

Als we je kunnen helpen met een kleine aanpassing en/of reparatie die weinig tijd kost, doen we dat graag. Voor grote (veel tijd vergende) reparaties / revisies kun je helaas niet bij ons terecht. Alleen al door de kosten voor het arbeidsloon maken  dit soort reparaties meestal niet zinvol / haalbaar. Zeker niet bij de oude, merkloze spinnewielen. Kaardmolens kunnen we wel servicen, m.u.v. het vervangen van het kaardbeslag.  Ook hier geldt dat altijd advies gevraagd kan worden.

Een gebruikt spinnewiel of kaardmolen kopen?

Daar is helemaal niets mis mee. Maar neem dan altijd iemand mee die er verstand van heeft, als je dat zelf niet hebt. Dan loop je minder risico om met een kat in de zak thuis te komen! Koop je ongezien en laat je het opsturen (en dat is meestal ná betaling) zorg dan dat je zeker bent van je zaak!  2e Hands kopen is veelal wél weten wat je betaalt, maar niét weten wat je precies krijgt. 

Daarom willen wij ook een plek zijn waar je terecht kunt voor een deskundig, professioneel en eerlijk advies en voor een product van uitstekende kwaliteit voor een reële prijs! E

Inruil / inkoop

Regelmatig wordt ons gevraagd of wij gebruikte spinnewielen en kaardmolens ook inkopen en/of inruilen. Dat kan in principe wel, dan moeten voor ons ook wel weer goed verkoopbaar zijn. Daarom kunnen we niet alles innemen wat ons wordt  aangeboden. Particuliere verkoop (bv via Marktplaats) levert altijd meer op dan dat wij zullen biedenMerkproducten zoals Louët, Ashford, etc. zijn bespreekbaar. Merkloze / zelfgemaakte producten niet!  We zullen je dan eerlijk vertellen wat het voor ons waard is! En zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is. 

 

Kopen met garantie! 

 1. Garantie spinnewielen en kaardmolens: 24 maanden. Garantie op basis van ‘normaal’ gebruik en betreffende het technisch gedeelte. Beschadigingen, krassen, breuk etc. veroorzaakt door vervoer, ondeskundig gebruik c.q. ondeskundige behandeling (zoals pogingen iets zelf te repareren) of veroorzaakt door spelende kinderen / huisdieren e.d. en gebruiksslijtage/beschadigingen vallen uiteraard NIET onder de garantie! De garantie is NIET overdraagbaar. Dus bij verandering van eigenaar vervalt de garantie.

2. 100% Tevredenheidsgarantie   In het geval dat je niet 100% tevreden bent over je aankoop, dan kun je het binnen 7 dagen (vanaf de aankoopdatum) terugbrengen. Natuurlijk dan wel in de (nieuw)staat waarin hij ook is geleverd. Zonder gezeur krijg je je geld dan gewoon terug! Waarom? Omdat wij vinden dat het leven al duur genoeg is en je zo min mogelijk risico's moet lopen. Daarom!